Ida Nissen:
Ida er uddannet fra Fatamorgana og Valand Academy, Gothenburg BA in Fine Art Photography. BA in Art History and Visual studies, University of Gothenburg. Ida underviser fotoholdet i hele 3. periode. Her vil hun udfordre eleverne i fotografiske elementer som lys, form, illusion og repræsentation. Flader, plan, linjer og transparens.
Michella Bredahl:
Michella er uddannet fra Fatamorgana og studerer nu på Den Danske Filmskole. Michella har været forbi KE for at fortælle om optagelse på filmskolen og om hvordan hun personligt arbejder med sine film.
Frederik Korfix:
Frederik er uddannet fra Fatamorgana og har læst på Journalisthøjskole. Frederik arbejder for Politiken og som radiovært på DR P8 jazz. Frederik har undervist fotoholdet i at rammesætte et personligt fotoprojekt.
Fryd Frydendahl:
Fryd er uddannet fra Fatamorgana og ICP i New York. Fryd bor til dagligt i New York, hvor hun laver sine projekter. Fryds første bogudgivelse var et portræt af det gamle ungdomshus. Fryd har med udgangspunkt i sin udstilling på galleri TYS undervist fotoholdet. Fryd er nu leder af fotoskolen Fatamorgana. Vi er så heldige, at Fryd hver år er dommer for vores fotokonkurrence om at skabe det bedste kontaktgruppebillede.
Daniel Hjort
Daniel læser på Journalist Højskolen. Han arbejder som pressefotograf blandt andet for Politiken. Daniel bor lige nu i Rusland. Daniel har været forbi KE og fortælle om sine forskellige fotografiske projekter.
Mads Holm
Mads er uddannet fra Fatamorgana og læser nu på Glasgow School of Art. Mads Har lige udgivet sin første bog "Civil War" og han arbejder for Politiken. Mads har undervist eleverne på fotoholdet i hvordan man kommer tæt på skjulte miljøer og mennesker med sit kamera.
Kim William Catton
Kim er uddannet fra Fatamorgana og har læst på kunstakademiet i Göteborg. Kim arbejder som kunstfotograf og har været forbi KE og fortælle om sin nye bog "Take Shelter"